Invitasjon magisk vegansk workshop: 8. desember klokken 10-14

Hei Lars, Tanja og Steffen,

Jeg ser på alle dere tre som nøkkelpersoner i forhold til informasjonsarbeide rundt veganisme. På hver sin måte.

Har bare hatt gleden av å møte Steffen (kort) før, så en presentasjon av meg er kanskje på sin plass.

Jeg er en tre år gammel veganer (52 år) som i et tidligere liv livnærte meg godt som annonseselger for små forbund og organisasjoner. I korthet gikk dette ut på å kontakte leverandører, bedrifter og organisasjoner som hadde interesse av å profilere seg mot relativt smale målgrupper. (løpere, småflypiloter, entreprenører, Lyskonsulenter, forskere m.fl). Jeg hadde flere oppdragsgivere og fakturerte fra eget aksjeselskap etter oppnådde resultater).

I dag er jeg på jakt etter et salgsoppdrag med formål jeg kan stå inne for. Jeg livnærer meg som sykkelbud og medlemsverver for Skiforeningen. Har kapasitet til å eksperimentere litt med resultatbaserte salgsoppdrag.

Jeg har lyst til å snakke med aktører innen veganisme og for så vidt også økologisk / bærekraftig økonomi.

Av den grunn vil jeg gjerne invitere dere tre til et lunsjmøte hos meg den 8. desember 2021 klokken 10.00, i Carl Lundgrens vei 18, 0284 Oslo.

Jeg foreslår at vi starter med 15 minutt meditasjon, deretter rusler ned til Sollerudstranda (ca 20 min) og tar en rask dukkert før vi igjen returnerer til Carl Lundgrens vei hvor vi tar en lunsj og ser hvor samtalen går. Ta med håndkle. Dere kan låne dusj.

Jeg har ingen agenda, annet enn å utforske muligheter.

Forslag til endringer av dato og innhold (meditasjon/isbading) er naturligvis mulig.

Link til aidea og meg her.

Takk